Reparatii instalatii sanitare

reparatii instalatii sanitare

Daca sunteti in cautarea calitatii in domeniul reparatiilor instalatiei sanitare din apartamentul sau casa dumneavoastra, este timpul sa ne contactati! Echipa noastra ofera intreaga gama de activitati din domeniul instalatiilor, indiferent de materialul de lucru: cupru, polipropilena sau pexal. Ne puteti contacta atat pentru activitati de mentenanta in domeniul instalatiilor sanitare, modernizari, reparatii punctuale sau complexe sau conceperea unor noi trasee.

Reparatii instalatii sanitare – iata cateva dintre cele mai uzuale interventii pe care le putem rezolva in cel mai scurt timp:

1. Schimbul robinetilor de coloana – din apartamente sau case

In timp, robinetii de coloana se blocheaza si nu mai pot fi folositi pentru scopul in care au fost conceputi. Pierderile de apa, posibilitatea unei avarii sau blocajul total al acestora conduc la operatiunea de inlocuire. Inlocuirea robinetilor din apartament (apa calda si apa rece) se recomanda a se executa la un numar regulat de ani sau de fiecare data cand se constata blocarea acestora.

2. Inlocuirea bateriilor de la chiuveta

Cele mai frecvente defectiuni ale acestora sunt reprezentate de pierderile de apa, zgomote (asa numitul fluierat), ruperea garniturilor sau mai complicat defectarea parghiei de actionare. Bateriile de la baie sau bucatarie se vor inlocui impreuna cu racordurile de legatura la coloana. Folosind materiale de calitate asiguram o durata de viata mare si o utilizare in deplina siguranta a acestora.

3. Montaj chiuveta baie/bucatarie/cada

In timp, chiuveta capata depuneri de piatra ce nu mai pot fi curatate cu ajutorul substantelor chimice. Modernizarea apartamentelor implica automat si schimbul instalatiei sanitare (incluzand si chiuveta), iar aceste operatii sunt recomandate a se executa concomitent cu montajul noii instalatii. Pe langa chiuveta se schimba/monteaza si sifonul, racordurile, elementele de fixare (bridele) si furtulul de scurgere. Similar procedam si pentru inlocuirea cazilor de baie sau caditelor de dus.

4. Montaj toaleta / montaj si inlocuire vas wc

Dupa un numar de ani de utilizare, vasele de toaleta capata pe langa depuneri si pete ce nu mai pot fi inlaturate. Pe langa aspectul estetic acestea contin si microbi ascunsi ce provoaca miros neplacut. Nu mai vorbim de fisurile sau crapaturile ce apar in urma lovirii vasului wc cu diferite obiecte. Asadar echipa noastra asigura inlocuirea vaselor de toaleta deteriorate sau montarea unora noi.

5. Reamenajarea bailor sau bucatariilor – refacerea instalatiei sanitare complete

Amenajarea apartamentelor implica automat si refacerea baii si bucatariei: atat din punct de vedere al traseului cat si al instalatiilor sanitare aditionale (chiuveta, scurgere, baterie, chiuveta etc). Aceste operatii se recomanda a se executa concomitent cu schimbarea gresiei sau faiantei pentru a contura cat mai bine din punct de vedere estetic si functional noua dumneavoastra baie sau bucatarie.

instalatii sanitare

NOU! Plata lucrarilor la instalatia dumneavoastra sanitara poate fi facuta si in rate! Pentru detalii va rugam sa ne contactati! 

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe!