Video-inspectie canalizare

inspectie video canalizare

Instalator 112 a fost solicitat pentru desfundarea coloanei de scurgere la un bloc de locuinte cu 10 etaje. Deoarece nu se stia unde este problema (la ce etaj s-a produs acel dop, si in ce consta depunerea) s-a folosit inspectia video, implicit am folosit o camera video speciala. Utilizand un echipament de inalta performanta (Camera video Rothenberger PipeCOLOR2000), am aflat informatii in ceea ce priveste starea interioara a conductelor de canalizare, acest lucru neputand fi facut vizual.

Desfundare canalizare video-inspectie

Asadar, cu ajutorul dispozitivului Rothenberger PipeCOLOR2000, aflat in posesia noastra am identificat problema si am intervenit exact la etajul unde se produsese acel incident. Astfel, prin intermediul unui sarpe introdus in canalizare am reusit sa remediem in cel mai scurt timp aceasta problema.

Avantaje desfundare canalizare realizata de instalator 112

Va prezentam care au fost avantajele oferite de echipa instalator112:

– folosirea unui echipament mobil, de ultima tehnologie, foarte eficient si rapid de diagnosticat;

– inspectie video locala si de ansamblu – nu a fost necesara interventia pe toata coloana, ci doar in punctul blocat;

– prezenta sarpelui si a curatatorului cu apa sub presiune a fost punctuala;

– am realizat si o inspectie preventiva a coloanei de scurgere (pentru a identifica daca pot apare in timp si alte probleme), identificand o posibila urmatoare problema;

– rapiditate, fara deranj major din partea locatarilor, pret redus.

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de desfundare!

Recent Projects