instalatii-subsol-bloc

Instalator 112 a fost solicitat pentru remedierea unor avarii la subsolul unui bloc cu 8 etaje. Locatarii semnalau lipsa presiunii pe coloana de apa rece atunci cand consumul era mai mare. Am intervenit si am depistat/remediat urmatoarele probleme:

Schimb robineti de coloana de la subsol & investigare video coloana

Unul dintre robinetii de la subsol se blocase astfel incat acesta obtura presiunea normala a apei pe coloana verticala. Prin montarea unui nou robinet acesta problema a fost eliminata. Inainte de aceasta am realizat si o videoinspectie pe acea coloana cu ajutorul dispozitivului special (vezi detalii). Banuiam ca ar fi si o alta problema decat robinetul, si asa era : la un etaj superior au fost depistate depuneri majore in dreptul teului (cotului/racordului) catre un apartament. Cu ajutorul unui sarpe am curatat acele depuneri.

Schimbat traseu coloana principala de apa calda

Am intervenit si coloana principala de apa calda (verticala), deoarece aceasta pierdea apa (nu multa, dar existau pierderi): am inlocuit cu polipropilena portiunea cu probleme si am eliminat astfel aceste probleme.

NOU! Plata lucrarilor poate fi facuta si in rate! Calitate excelenta, livrare din stoc! Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc mai multe operatii de reparatie a instalatiilor!

Recent Projects