Montare apometre bloc

montare apometre bloc

Instalator 112 a fost contactat pentru verificarea tuturor apometrelor din scara unui bloc, inlocuirea celor defecte si montajul unui apometru nou la subsol. Va prezentam cateva indicatii despre modul de lucru al echipei noastre la aceasta interventie.

1. Verificare apometre scara bloc

Au fost verificate buletinele de verificare metrologica pentru apartamentele unei scari de bloc din Bucuresti, iar cele care nu mai erau in termenul de garantie au fost demontate si verificate. La cererea locatarilor au fost schimbate apometrele si in cazul unor apartamente unde se constatau probleme la inregistrarea consumului. Dintre apometrele verificate, o parte au fost conforme si au fost montate la loc. In cazul celor unde au fost defecte/erori s-a efectuat inlocuirea acestora cu unele noi (vezi detalii montaj apometre).

2. Sigilare apometre

Dupa ce apometrele au fost montate, acestea au fost sigilate pentru a evita accesul neautorizat la acestea (implicit pentru a evita furtul de apa). Fiecarui apartament i s-a predat cate un proces verbal de verificare metrologica si sigilare pentru apometre, alaturi de seria fiecaruia (vezi detalii sigilare apometre).

3. Montare apometre la subsolul blocului

La subsolul blocului s-a montat un apometru nou pentru apa rece, deoarece modelul anterior era depasit din punct de vedere tehnic (consumul nu mai era inregistrat corect). Asociatia de locatari a primit toate documentele necesare si astfel totul a reintrat in legalitate.

NOU! Plata apometrelor poate fi facuta si in rate! Calitate excelenta, livrare din stoc! Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc montarea a mai multor contoare de apa!

Recent Projects