Instalatii sanitare apartament

instalatii sanitare apartament

Instalator 112 a fost solicitat pentru refacerea tuturor instalatiilor pentru un apartament de bloc ce urma a fi modernizat. Va prezentam operatiunile ce au fost desfasurate in cadrul acestui proiect.

1. Schimbare robineti si montare apometre

Au fost inlocuiti robinetii de la coloanele de apa calda si apa rece (atat de la baie cat si de la bucatarie) cu unii noi, de o calitate excelenta. Au fost schimbate si apometrele cu aceasta ocazie, deoarece cele vechi aveau aproximativ 10 ani de functionare (initial au fost verificate, dar acestea nu mai functionau corect). Am refacut si traseul de la coloana principala la apometre, fixand tevile de polipropilena cu niste bride speciale.

2. Instalatii sanitare – conexiuni cu teava de polipropilena – ppr

Au fost realizate traseele de la apometre catre locatia unde vor fi montate bateriile si vasul de toaleta, acestea realizandu-se cu teava de polipropilena mascata pe alocuri sau fixata.

3. Montaj baterii, cada, chiuvete, toaleta, scurgeri

Au fost montate si celelalte componente, pe pozitiile definitive. Mentionam de chiuvete (baie si bucatarie), coloanele de scurgere, bateriile, cada de dus si vasul de toaleta.

NOU! Plata lucrarilor poate fi facuta si in rate! Calitate excelenta, rapiditate in executie! Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc efectuarea de lucrari complexe!

Recent Projects