Montaj centrale termice

montaj centrale termice

Instalator 112 asigura activitati de montaj centrale termice si electrice atat pentru apartamente, case, vile cat si pentru spatii mari (hale de productie, hale de depozitare, hangare). Oferta noastra include atat consultanta privind alegerea echipamentului necesar cat si montaj, trasee si service. Recomandam instalatiile bazate pe cupru sau polipropilena (ppr) pentru o durata mai mare in exploatare si o securitate sporita. Va prezentam cateva dintre operatiunile realizate de echipa instalator112 in domeniul de montaj centrale termice si montaj centrale electrice.

Montaj centrale termice – alegerea echipamentelor necesare

In primul rand trebuie stabilit pe baza suprafetei ce urmeaza a fi incalzita tipul (puterea) centralei termice, numarul de calorifere si traseele conductelor tur / retur. In functie de aceste date se vor alege: atat centrala termica corespunzatoare cat si caloriferele (fie ele de fonta, aluminiu sau metal). Fara un astfel de calcul, este posibil ca investitia dumneavoastra sa nu se regaseasca intr-o lucrare de calitate.

Montaj centrale termice – montajul cetralei si a accesoriilor

Dupa achizitia tuturor componentelor (centrala termica, calorifere, accesorii de montaj, racorduri, tevi de legatura), se monteaza: centrala, robineti de cuplare/decuplare traseu, racordul la instalatia de gaze (sau cel electric, dupa caz), traseul cu tevi de cupru, montajul si fixarea caloriferelor in pereti, robineti cu termostat, dopuri de aerisire (la calorifere). Astfel totul este pregatit si putem incepe probele de functionare.

Reparatii centrale termice – reparatii/adaptari trasee

Repararea caloriferelor sau traseelor este o operatie complexa ce presupune in primul rand identificarea tuturor problemelor ce stau la baza acestor defectiuni. Asiguram in plus si operatii de desfundare a tevilor blocate (mai ales a celor orizontale), verificarea pompelor de circulatie, revizii periodice si alte activitati specifice din domeniul centralelor termice.

Montaj repartitoare de consum

In blocurile “contorizate” intervenim pentru montajul repartitoarelor de consum, citirea si calculul acestora pe baza de abonament.

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe pentru centrale termice!