Montaj calorifere

montaj radiatoare

Caloriferele vechi si ruginite trebuie schimbate cu unele noi, eficiente, cu un design placut si mult mai economice! Echipa noastra va ofera servicii complete de montaj calorifere si racorduri pentru acestea. Echipamentele pot fi conectate atat la sistemul centralizat de incalzire dar si la centrale individuale de apartament sau de casa. In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai uzuale tipuri de calorifere folosite in prezent.

Montaj calorifere de fonta

Pentru acestea se preteaza operatiuni de curatare, aerisire, montare dopuri si robineti precum si schimbarea estetica (vopsirea acestora). Uzual, caloriferele de fonta sunt folosite pe scara larga in apartamentele din blocurile vechi sau in hale industriale.

Montaj calorifere din aluminiu

Pe langa montarea propriu-zisa a acestora asiguram si consultanta in vederea calculului energetic al incaperii, si implicit dimensionarea corecta a acestora. Caloriferele din aluminiu sunt usoare, avand un design foarte atractiv.

Montaj calorifere din otel

Sunt folosite pe scara din ce in ce mai larga mai ales datorita designului placut, randamentului energetic mare si raportului pret/calitate oferit la achizitie.

Compania noastra va ofera intreaga gama de montaj calorifere, la cele mai bune preturi de pe piata. Oferim si solutii pentru contorizarea acestora (termostate de caldura, elemente de inregistrare, solutii de calcul al consumului). Optional putem monta si centrale termice de bloc, apartament sau casa la preturi fara concurenta.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata bugetului dumneavoastra!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc montarea a mai multor calorifere/contoare termice!