Instalatii

instalatii sanitare

Servicii de calitate in domeniul instalatiilor sanitare la cel mai mic pret din Bucuresti! Interventie rapida!

Instalatiile sanitare din locuinta dumneavoastra necesita modernizari sau reparatii? Nu doriti sa mai asteptati dupa “mesterul de la bloc” care mai mult incurca lucrurile decat le organizeaza? Doriti un raport excelent calitate/pret, adaptat bugetului dumneavoastra? Atunci este cazul sa apelati la firma noastra de instalatii sanitare! Doriti argumente suplimentare? Pretul va este comunicat inainte de inceperea lucrarii, iar plata poate fi facuta si in rate!

Instalatii sanitare – pentru apartamente, case, blocuri, spatii industriale

Asiguram operativitate maxima in toata gama de reparatii pentru: apartamente situate in blocuri de locuinte (indiferent de cartier sau de zona), case (atat vechi construite cat si noi), vile si spatii industriale (de productie, hale, depozite). In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre activitatile oferite, din acest domeniu:

– reparatii instalatii sanitare: montaj cada, montaj chiuveta, schimbat vas wc, montat baterie baie sau bucatarie, montat masina de spalat, reparatii pentru tevi si racorduri;

– conceperea si montarea noilor instalatii: in cazul in care va reamenajati apartamentul sau casa va vom propune o solutie adaptata bugetului dumneavoastra!

– apometre – suntem autorizati pentru intreaga gama de activitati in domeniul apometrelor (montaj, verificari, sigilari) la cele mai mici preturi din Bucuresti (detalii).

– desfundari – asiguram desfundari canalizare, desfundari cazi, desfundari vase de wc, desfundari diverse tevi; asiguram interventie rapida cu camera video speciala.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Va vom oferi un pret excelent pentru orice activitate de instalatii sanitare.

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe la instalatiile sanitare!