Instalatii sanitare blocuri

instalatii sanitare blocuri

Echipa noastra pune la dispozitia asociatiilor de proprietari sau locatari o serie de servicii standard dar si personalizate pentru fiecare caz in parte. Aceste operatii includ atat lucrari de interventie si reparatie cat si lucrari de mentenanta pentru blocuri. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva operatiuni executate de noi in cadrul asociatiilor de locatari/proprietari:

Instalatii sanitare pentru blocuri – reparatia sau inlocuirea coloanelor de apa

Aceasta operatie este necesara pentru mentinerea in bune conditii de functionare a sistemului de alimentare cu apa rece/calda al blocului dumneavoastra, si implicit ca toti proprietarii sa beneficieze de conditiile standard de la blocul dumneavoastra. Reparatia instalatiilor sanitare presupune montarea unor noi racorduri, teuri, robineti sau dopuri la coloanele de apa verticale sau la cele de la subsolul imobilului. Toate activitatile efectuate sunt facturate, astfel ca dumneavoastra – ca administrator al imobilului – sa aveti toate dovezile justificative ale interventiei.

Desfundarea conductelor de scurgere, verticale sau de termoficare

In timp, datorita depunerilor ce apar pe conductele de apa (verticale), de termoficare (verticale sau de la subsol) precum si a celor de scurgere apar blocaje. Acestea se pot agrava in timp obturand in totalitate alimentarea cu apa sau deversarea apei menajere. Echipa noastra asigura desfundarea tuturor coloanelor din cadrul imobilului dumneavoastra, cu echipamente proprii, profesionale.

Verficarea apometrelor din subsol sau de la fiecare apartament

In timp, este necesara verificarea tuturor apometrelor din imobil, sigilarea acestora si schimbarea celor defecte (aflati din sectiunea dedicata mai multe informatii despre apometre). Echipa noastra este autorizata BRML pentru efectuarea acestor operatiuni. Se va emite atat factura fiscala cat si buletin de verificare metrologica, proces verbal de sigilare si verificare.

Alte activitati specifice subsolurilor de blocuri sau asociatiilor de locatari

Gama de servicii este foarte larga, oferind pe langa activitati standard si particularizate, in functie de natura fiecarei lucrari in parte. Pentru o oferta particularizata este necesar sa ne contactati.

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe la instalatiile sanitare!