Inspectie video coloane canalizare

Inspectie video coloane canalizare

Prin operatiunea de inspectie video coloane canalizare se detecteaza zonele unde sunt probleme (de tipul infundari, formare dopuri, sparturi, mini-fisuri) asigurand rapiditate si exactitate in acesta activitate.

Echipamente mobile pentru inspectie video coloane canalizare

Instalator 112 are in “trusa” astfel de echipamente mobile, de ultima generatie si foarte precise. Acestea pot ajuta la:

– depistarea problemelor ce apar la retelele de canalizare (indiferent de diametrul tevii pe care se intervine);

– depistarea infundarilor, surparilor, colmatarilor, deterioriari cauzate de actiune mecanica sau chimica, fisuri in conducte;

– asigura inspectia completa a retelei de canalizare / de captare / transport apa;

– se pot inventaria numarul de racorduri, starea lor, panta conductelor, imbinarile dintre tuburi – oferind un raport complet in legatura cu starea actuala a instalatiei;

– nu este necesara actionarea hidrocuratatorului inainte sau in timpul inspectiei;

– se poate folosi si pentru inspectia preventiva (detectarea viitoarelor probleme ce pot apare);

– detecteaza resturile ramase in urma constructiei tubulaturii (aceasta operatiune poate fi facuta inainte de alimentarea cu apa).

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de videoinspectie!