Desfundari vas wc

desfundari vas wc

De cele mai multe ori vasul de toaleta nu mai poate fi desfundat/curatat cu ajutorul substantelor chimice din comert, ci este necesara actionarea cu dispozitive speciale. Datorita depunerilor ce au loc, in timp scurgerea de la toaleta nu mai functioneaza la parametrii normali, in casa rezultand mirosuri neplacute.

Desfundari vas wc – modalitate de interventie rapida – rezolvare problema 100%

Cu ajutorul unei pompe speciale ce asigura un debit puternic de apa se curata depunerile aparute, aceasta metoda rezolvand problema dumneavoastra daca in vasul de wc sunt doar depuneri si nu corpuri blocate.

Daca prima metoda nu da roade vom folosi un dispozitiv special numit “sarpe” ce patrunde atat in vasul de toaleta cat si in coloana principala de scurgere. Acesta detecteaza si indeparteaza corpurile ce blocheaza vasul dumneavoastra de toaleta.

Daca metodele de mai sus nu sunt eficiente, actionam cu o camera video speciala ce analizeaza canalul de scurgere, detectand problemele ce obtureaza functionarea acestuia.

Ultima metoda consta in demontarea vasului de toaleta si curatarea acestuia integrala. Se va interveni atat in scurgerea principala cat si in coloana de evacuare a blocului.

Desfundari vas wc – pret

Pretul lucrarii este stabilit in functie de complexitatea acesteia, si va fi comunicat inainte de inceperea lucrarii propriu-zise. Totul se desfasoara rapid, eficient si cu un pret redus!

desfundari vas wc toaleta

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de desfundare!