Desfundare chiuvete

desfundare chiuvete

Chiuveta – este probabil cea mai folosita componenta sanitara din locuinta dumneavoastra, fiind totodata si cea mai problematica instalatie. De multe ori, in sifonul chiuvetei se aduna diverse reziduuri provenite atat in urma agentilor de curatare (sapun, detergenti) cat si prin patrunderea corpurilor straine (fire de par, diverse obiecte mici, scame de la lucruri etc).

Primul pas in curatarea chiuvetelor este reprezentat de folosirea agentilor chimici ce se gasesc in comert (granule sau geluri). Acestea curata in special depunerile minore (practic le dizolva), dar nu pot rezolva problema corpurilor solide.

Cand solutiile traditionale nu functioneaza trebuie apelat la procedura de desfundare chiuveta, in mod profesional.

Desfundare chiuvete – variantele profesionale propuse de echipa noastra – reusita garantata 100%

– cu ajutorul unei pompe speciale – ce asigura un debit puternic ce are ca rol curatarea impuritatilor – se pompeaza apa sub presiune; aceasta impinge impuritatile (vascoase, de obicei) catre evacuare.

– cu ajutorul unui dispozitiv special (sarpe) – se intervine atat in chiuveta cat si in coloana de scurgere (comuna cu cada de cele mai multe ori);

– in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

– daca obiectul blocheaza in continuare scurgerea chiuvetei se procedeaza la dezasamblarea acestuia, si la curatarea depunerilor.

Desfundare chiuvete – cat costa o astfel de operatie

Pretul unei astfel de operatii – de desfundare chiuveta – depinde de la caz la caz, iar o cotatie corecta se va obtine dupa o investigare atenta a problemei. Pentru informatii suplimentare despre operatiunea de desfundare chiuveta va rugam sa ne contactati.

desfundare chiuvete baie bucatarie

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de desfundare!