Desfundare cazi baie

desfundare cazi de baie

Desfundarea cazilor de baie este facuta adesea cu ajutorul unor substante chimice, disponibile in comert (atat sub forma de pulberi, granule sau geluri). In functie de “dopul” creat (de obicei acesta se formeaza in sifon sau pe traseul catre coloana de evacuare) metoda poate da rezultate sau din contra, poate bloca si mai tare eliminarea apei menajere. Echipa instalator112 asigura desfundare profesionala pentru orice tip de cada sau cadita de dus, oferind si o spalare profesionala a coloanei de scurgere.

Desfundare cazi baie – mecanism de lucru

In primul rand se va face o analiza a gradului de dificultate; si se va proceda la urmatoarele variante de desfundare a cazii:

– cu ajutorul unei pompe speciale – ce asigura un debit puternic ce are ca rol curatarea impuritatilor aparute;

– cu ajutorul unui dispozitiv special (numit generic sarpe) – se intervine atat in cada cat si in coloana de scurgere (comuna cu chiuveta de cele mai multe ori);

– interventie pe coloana de scurgere principala a imobilului (fie ca vorbim de casa sau bloc);

– in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

– daca obiectul blocheaza in continuare scurgerea cazii se procedeaza la dezasamblarea acestuia, si la curatarea depunerilor.

NOU: investigare cauza blocaj scurgere cu ajutorul unei camere video performante – inspectie video!

NOU! Plata lucrarilor la blocuri sau asociatii de locatari poate fi facuta si in rate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe de desfundare!