Apometre

apometre

Prin instalator112 ai preturi echitabile pentru intreaga gama de activitati din domeniul apometrelor si contoarelor de apa! Va stam la dispozitie pentru operatiuni complexe de montaj apometre pentru domeniul rezidential (case, apartamente, case de vacanta, blocuri de locuinte) dar si pentru cel industrial (complexuri comerciale, hale, spatii industriale).

Tipurile de apometre comercializate precum si serviciile complementare se ragasesc in datele de mai jos.

Apometre de apartament

– acestea au de obicei dimensiunea uzuala de DN15, putand fi atat apometre de apa calda cat si apometre de apa rece

– asiguram atat vanzare directa catre dumneavoastra cat si montaj si sigilare

– suplimentar pot fi prevazute cu dispozitiv de citire la distanta

Apometre de bransament

– sunt recomandate acolo unde consumul de apa este mare (subsoluri de blocuri, mediu industrial) – sunt de tipul DN 20 – DN 200

– suplimentar pot fi prevazute cu dispozitiv de citire la distanta

Montaj apometre (click aici pentru detalii)

Suplimentar putem asigura montajul apometrelor livrate. Suntem o companie autorizata de BRML pentru aceasta operatiune, iar tarifele sunt discutabile pentru asociatiile de locatari sau proprietari.

Verificare apometre (click aici pentru detalii)

Daca nu doriti schimbarea directa a apometrelor vechi se recomanda verificarea acestora. Daca ele functioneaza in parametrii normali nu mai este necesara schimbarea acestora.

Sigilare apometre (click aici pentru detalii)

Sigilarea apometrelor are ca scop intrarea acestora in legalitate. Apometrele nesigilate arata ca acestea au fost montate fara autorizarea unei firme, iar dumneavoastra puteti fi amendat.

NOU! Plata apometrelor poate fi facuta si in rate! Calitate excelenta, livrare din stoc! Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc montarea a mai multor contoare de apa!